In Zonnehuis Majella wonen ouderen met dementie (ZZP 5 en 7) in woongroepen. Dit heet ‘kleinschalig wonen’. Zeven of acht bewoners delen een woning met een huiskamer, keuken en balkon. Iedere bewoner heeft een eigen ruime kamer met een douche en wc. Zonnehuis Majella is met slechts zes woingen een klein en vriendelijk verpleeghuis. Op de begane grond is het sfeervolle Grand Café waar men iets kan eten en drinken en activiteiten zijn. Zonnehuis Majella heeft een beschutte tuin met verschillende zithoekjes en ligt midden in het gezellige dorpscentrum.

Ontmoetingscentrum

Zonnehuis Majella biedt dagbesteding en andere ondersteuning voor ouderen met dementie en mantelzorgers in De Ronde Venen.

Zorgappartementen

Naast Zonnehuis Majella is een complex met zorgappartementen. Bewoners van deze appartementen kunnen gebruik maken van extra services in Zonnehuis Majella en bijvoorbeeld van onze wijkverpleging. Ze maken echter geen onderdeel uit van onze organisatie. Informatie via de organisatie MVGM, www.mvgm.nl, of per telefoon 088 432 41 69.

Klik hier voor meer informatie over: Zonnehuis Majella – Mijdrecht.