D. Masereeuw onderscheiden

Oud-voorzitter Masereeuw overleden

D. Masereeuw onderscheidenVandaag bereikte ons het trieste bericht dat onze zeer gewaardeerde oud-voorzitter Dick Masereeuw op 21 oktober j.l. is overleden.

De heer Masereeuw heeft zich tientallen jaren, zonder eigen belang, ingezet voor de Vriendenstichting ten faveure van anderen. Voor de Verzorgingshuizen De Luwte in Amstelveen en Theresia in Ouderkerk a/d Amstel heeft hij aanzienlijke fondsen geworven en fusies begeleid om de bewoners een betere oude dag te geven. Pas nadat hij ervan verzekerd was dat de Vriendenstichting van genoemde verzorgingshuizen gecontinueerd zouden worden, heeft hij in juni 2005 zijn laatste bestuursactiviteiten van de Vriendenstichting overgedragen aan een nieuw jong bestuur, waarmee hij zijn actieve maatschappelijke carrière beëindigde.

Tijdens zijn officiele afscheid op 14 juli 2006 ontving hij voor zijn inzet en behaalde resultaten een welverdiend lintje uit handen van de Burgemeester te Amstelveen.

Wij zijn met onze gedachten bij hem en wensen zijn familie en in het bijzonder zijn vrouw I. Bosker veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.